MEIST

Seltsing Riisali Külaselts on loodud 9. märtsil 2012, asukohaks Riisali, Raavitsa küla Karula vald, Valgamaa. Seltsingu eesmärgiks on edendada külaelu, parandada inimsuhteid, säilitada rahvuskultuuri ja suunata inimeste tähelepanu heakorrale. Seltsingu liikmed tegutsevad vabatahtlikkuse põhimõttel. Seltsing Riisali Külaseltsi juhatusse kuulub kolm naisliiget. Seltsing kuulub samuti Eesti Külaliikumine Kodukant liikmeks.


Riisali piirkonnale annavad oma näo ja hinge külainimesed ise oma ettevõtmistega ja positiivsusega midagi ise ära teha. See on üks oluline asi, mis kasvatab ühtsustunnet ja loob head võimalused elada kohas, kus sinust hoolitakse, sind märgatakse ja vajadusel abistatakse. See on see, mis hoiab külal hinge sees ja laseb ka edasi areneda.




Saturday, April 28, 2012

HEA  RIISALI  ELANIK VÕI MUIDU HOOLIV AKTIIVNE KODANIK!

Laupäeval, 5. mail korraldab Seltsing Riisali Külaselts „Teeme ära“ raames koristustalgud.
Kõik, kes tahavad värskes õhus mõnusalt aega veeta ja Riisali puhkeala prügist puhtaks teha, olete teretulnud. Oodatud on ka teie head tuttavad kes on samuti nõus kaasa lööma.
Plaanis on korrastada teeääred ja bussiootepaviljoni ümbrus. Võimalusel infotahvli valmistamine ja paigaldamine.
Riietuda vastavalt ilmale, jalga kummikud ja kaasa rehad. Töökindad, prügikotid ja muud töövahendid on korraldajate poolt olemas. Talgulistele kuum jook, soe supp.
Talgute korraldamist toetavad: RMK Valgamaa Metskond, Rautakesko AS Valgast, kauplus Büroo Pluss Tartust, Kaitseliit Valgamaa Malev ning Koduekstra OÜ, Bauhof Group AS, OÜ Rõngu Pagar ning Jaave kohvik- lihapood Jürist.
Kogunemine kell 10.00 RMK Valgamaa Metskonna kontori esisel platsil.

Olete väga oodatud kaasa lööma!

Küsi julgesti lisa ja registreeri ennast vähemalt 03.05.2012
Tiina Lall (talgujuht) tel 55 615 300
Talgutele saab ennast ka kirja panna internetis:
http://talgud.teemeara.ee/events/riisali-piirkonna-koristustalgud
Tere tulemast Seltsing Riisali Külaselts kodulehele!