MEIST

Seltsing Riisali Külaselts on loodud 9. märtsil 2012, asukohaks Riisali, Raavitsa küla Karula vald, Valgamaa. Seltsingu eesmärgiks on edendada külaelu, parandada inimsuhteid, säilitada rahvuskultuuri ja suunata inimeste tähelepanu heakorrale. Seltsingu liikmed tegutsevad vabatahtlikkuse põhimõttel. Seltsing Riisali Külaseltsi juhatusse kuulub kolm naisliiget. Seltsing kuulub samuti Eesti Külaliikumine Kodukant liikmeks.


Riisali piirkonnale annavad oma näo ja hinge külainimesed ise oma ettevõtmistega ja positiivsusega midagi ise ära teha. See on üks oluline asi, mis kasvatab ühtsustunnet ja loob head võimalused elada kohas, kus sinust hoolitakse, sind märgatakse ja vajadusel abistatakse. See on see, mis hoiab külal hinge sees ja laseb ka edasi areneda.




Wednesday, May 9, 2012

RIISALI TALGUPÄEV TÕI KÜLARAHVA KOKKU!

5. mail toimus Riisalis Teeme ära talgupäev, mille käigus koristati prügist teeääred, kraaviperved, metsaääred,  bussiootepaviljoni ümbrus ning tänavate siseringid, likvideeriti metsaäärne prügimägi.
Valmistati puidust infotahvel mille alla tehti puust lillekast. Samuti istutati bussiootepaviljoni juurde kahte vanasse autorehvi lilled.
Talgulisi oli kokku 40, nendest noorim pea kahe aastane poiss ja vanim üle 70 aasta.
Talgupäeva käigus leiti metsaäärest oodatust rohkem prahti, nii et prügikotte tuli juurde tuua. Leiti Wolkswageni esistange koos tuledega mis järgmisel päeval leidis uue omaniku. Ka üks puidust kardinapuu leidis uue elu luuavarrena.
Päeva lõpus söödi maitsavat talgusuppi, räägiti mõnusat juttu ja anti üle talgulistele tänukirjad.
Talgulised olid rõõmsad ja õnnelikud, et selline tore ettevõtmine tõi kokku palju rahvast.
Suured suured tänud veel kord kõigile toetajatele, suurtele ja väikestele talgulistele, sest ilma teieta poleks seda talgupäeva toimunud!

Tiina Lall
Talgujuht
Seltsing Riisali Külaseltsi esindaja